lördag 18 november 2017

Workshop !

Förra helgen åkte jag och Sarah på foto workshop med http://www.zoomfotoresor.se. Vi 
skulle vara på Universum i Göteborg hela helgen och fota. Nästan hela tjej gänget från 
Björnresan var med, så kul att träffa dem igen, dessa underbara människor.

Vi checkade in på hotellet på fredagskvällen och på Lördagsmorgonen kl 09,00 körde det igång på Universum. Tom Svensson och Anders Geidemark var det som höll i det hela. Två fantastiskt duktiga naturfotografer som även hade härlig humor båda två.

På lördagen började vi med att fota i regnskogen. Gissa om det var varmt där, phu ! Var dyblöt efter ett tag och även håret var så blött att det rann av det. Vi fotade fåglar, apor, fjärilar mm. Fick även gå in till sengångarna och aporna och mata dem med äppelbitar. Helt fantastiskt.
På eftermiddagen var det workshop, vi redigerade och diskuterade bilderna vi tagit. Fick många bra tips av Anders och Tom. Senare fortsatte vi att fota, den här gången i akvariet. Fiskar, ormar, ödlor mm. Tyckte det lät tråkigt att fota fiskar men det var absolut roligare än jag hade trott !


På kvällen var hela gänget ute och åt på Italiensk resturang. Vi fortsatte sedan i baren på hotellet där det blev mycket prat och skratt. Nästa dag fortsatte fotandet och workshopen. 

En jätterolig resa som jag gärna skulle göra om igen !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar